Όταν μια παρέα νέων ανθρώπων που ένιωσε ότι εκφράζεται μέσα από τη διδασκαλία, την ενασχόληση με τα παιδιά και την επαφή με την ύπαιθρο αισθάνθηκε ότι η άθληση στη φύση δεν είναι είναι απλά ένα χόμπυ αλλά τρόπος ζωής…τότε δημιουργήθηκε ο Ίρμπις, ένας σύλλογος που ενώνει τις διαφορετικές μας γνώσεις επάνω στα αθλήματα, προωθεί τη φιλία, την αγάπη και το σεβασμό για τη φύση.

Αν αφήσουμε λίγο την πόλη, θα δούμε πως το δάσος, το βουνό και η θάλασσα προσφέρουν τη δυνατότητα για ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει ο καθένας μας. Πεζοπορία, ποδηλασία, αναρρίχηση, χιονοδρομία, ιστιοπλοΐα, surf και windsurf καθοδηγούνται από έμπειρους δασκάλους στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Έμβλημά μας η Irbis, ή αλλιώς η λεοπάρδαλη του χιονιού, αυτό το σπάνιο και μυστηριώδες αιλουροειδές, που ζει κάτω από τις δυσκολότερες συνθήκες στις οροσειρές της Νότιας και Κεντρικής Ασίας. Εντυπωσιακός κυνηγός, επιδέξιος αναρριχητής, με εκπληκτική ισορροπία και ανεπτυγμένες δεξιότητες στο χιόνι, από το Θιβέτ έως τη Μογγολία και από το Νεπάλ έως την Ινδία, η Irbis ζει και κατακτά τις υψηλότερες κορυφές το κόσμου.

Ελάτε να μοιραστούμε την εμπειρία της άθλησης, της αναψυχής και της περιπέτειας σε κάθε γωνιά της ελληνικής υπαίθρου.