Προγράμματα για παιδιά – για αθλητές – για ενήλικους

Ski – Snowboard – Freeride Ski για παιδιά:

Ασφάλεια – παιδαγωγική – τεχνική.

**Με παιχνίδια, ασκήσεις και πρόγραμμα απόλυτα προσαρμοσμένο και σχεδιασμένο για κάθε ηλικία ξεχωριστά, μαθαίνουμε στα παιδιά τις βασικές αρχές του σκι, βελτιώνουμε την τεχνική τους και προάγουμε την αγάπη για το βουνό και τη φύση. Η διδασκαλία διεξάγεται σε οριοθετημένες πίστες όπου διαφυλάσσεται η ασφάλεια των παιδιών.

Τα προγραμμάτα του ski  απευθύνονται σε παιδιά άνω των 4,5 ετών.

**Με γνώμονα τη διασκέδαση, την εμπειρία, τη φυσική κατάσταση και πάνω από όλα την ασφάλεια, οι κατάλληλα καταρτισμένοι προπονητές του snowboard θα βοηθήσουν τα παιδιά να μυηθούν στις βασικές τεχνικές κατάβασης, σλάλομ  και παιχνιδιού στο χιόνι.

Τα προγραμμάτα του Snowboard απευθύνονται σε παιδιά άνω των 7 ετών.

**Μαζί μας τα παιδιά θα μάθουν τις τεχνικές του free ride, αυτές δηλαδή που θα βοηθήσουν στη μεγαλύτερη απόλαυση του συγκεκριμένου είδους αλλά και γενικά του σκι.

Δεν ξεχνάμε τους  κανόνες ασφαλείας, το κράνος μας, 2ο ζευγάρι γάντια, νερό, την πρόγνωση του καιρού και την καλη μας διάθεση! Για τους πιο έμπειρους, μια κάμερα go pro τοποθετημένη επάνω στο κράνος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστούν την εμπειρία με τους υπόλοιπους φίλους τους!

Τα προγραμμάτα του free ride ski  απευθύνονται σε παιδιά άνω των 10 ετών.

Ski για αθλητές:

Διήμερες προπονήσεις, με ήλιο, με ομίχλη, με θύελλα, με διατάσσεις και τρέξιμο νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα, πριν και μετά την προπόνηση. Sleeping – bag και ατελείωτες ιστορίες σε όλα τα καταφύγια της Βορείου Ελλάδος. Αγώνες, μετάλλια και διπλώματα, ή απλές συμμετοχές και αναμνήσεις. Έτσι ξεκινήσαμε εμείς, και συνεχίσαμε μαζί ως προπονητές και μετά από χρόνια γεννήσαμε την Irbis, την λεοπάρδαλη του χιονιού, που αποτελεί το έμβλημα του Αθλητικού Συλλόγου Υπαιθρίων Δραστηριοτήτων Θεσσαλονίκης.

Η Irbis μας είναι μικρή, μόλις 1 έτους, αλλά γεμάτη θέληση να περπατήσει στα μονοπάτια της αγωνιστικής χιονοδρομίας με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Το αγωνιστικό σκι είναι κάτι μοναδικό. Είναι η ανάπτυξη της τεχνικής σ ένα απαιτητικό άθλημα, ένα άθλημα που διεξάγεται στη φύση και που μαθαίνεις να το κάνεις εφ΄όρου ζωής.

Εάν λοιπόν, ονειρεύεσαι να γίνεις αθλητής χιονοδρομίας, που θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του συμμετέχοντας σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, τότε θα πρέπει να ακολουθήσεις το καινούργιο μας Irbis Snow Racing Program.

Το Irbis Snow Racing Program απευθύνεται σε παιδιά γεννημένα από το έτος 2005 έως το έτος 2002, τα οποία έχουν σχετικά καλό επίπεδο στο σκι και επιθυμούν να προπονηθούν πιο εντατικά.

 

Ski για ενήλικους:

Μας το ζητήσατε και  το υλοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία! Λαμβάνοντας υπόψη τα προγράμματα, τις απαιτήσεις, τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των μεγαλύτερων φίλων του βουνού σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα ειδικά για εσάς.

 

[go_pricing id=”c6antique”]