Μία σανίδα – πολλές δυνατότητες! Λατρεύει το απάτητο χιόνι, μας πάει εκτός πίστας και αποτελεί το εργαλείο για πολλά και διαφορετικά κόλπα!

Το snowboard εφευρέθηκε σαν παιχνίδι για αναψυχή. Πλέον, από το 1996, αποτελεί ολυμπιακό άθλημα και έχει εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο. Στο εξωτερικό συμπληρώνει ήδη πενήντα χρόνια ζωής  ενώ στην Ελλάδα εμφανίστηκε κάπως πιο πρόσφατα. Παρόλα αυτά, έχει ήδη πολλούς λάτρεις, που δεν αφήνουν τη σανίδα τους! Κάτι θα ξέρουν. Μπαίνουμε λοιπόν στα snow parks και παίζουμε, γυμνάζοντας παράλληλα όλο το σώμα και απολαμβάνοντας το βουνό και τις ευεργετικές του ιδιότητες.

Με γνώμονα τη διασκέδαση, την εμπειρία, τη φυσική κατάσταση και πάνω από όλα την ασφάλεια, οι κατάλληλα καταρτισμένοι προπονητές μας θα βοηθήσουν τα παιδιά να μυηθούν στις βασικές τεχνικές κατάβασης, σλάλομ, και παιχνιδιού στο χιόνι, ακόμα και στο freestyle snowboarding. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης θα υπάρξουν θεωρητικά μαθήματα και βίντεο προβολές για την κατανόηση της τεχνικής και τη γνώση της ιστορίας του αθλήματος!

Τα προγραμμάτα του Snowboard απευθύνονται σε παιδιά άνω των 7 ετών.