❄Boom❄ Christmas 23 – 27 December 2021# Pamporovo

Περιγραφή

Κι αν υπάρχει κάτι που μας έλειψε πραγματικά τον προηγούμενο χρόνο αυτό είναι το χιόνι και το αγαπημένο μας άθλημα. Για να ξαναζήσουμε μέσα στο πανέμορφο δάσος, δίπλα στις χιονισμένες πίστες, τα φετινά Χριστούγεννα, θα ταξιδέψουμε λίγο μακρύα, περίπου 340 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, στο προσφάτως ανακαινισμένο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας, το Pamporovo.
Σε υψόμετρο 1.620 μ, με ψηλότερη κορυφή την Σνεζάνκα, στα 1.928 μ, το Pamporovo διαθέτει 40 χλμ πίστες, αρχαρίων & προχωρημένων, 18 αναβατήρες και τεχνητή χιόνωση που δύναται να καλύψει το 90% των πιστών. Περιτριγυρίζεται από δάση και τοπία αλπικής ομορφιάς ενώ θεωρείται το πιο ηλίολουστο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας!!!
Με αυτά τα δεδομένα εσύ θα κάτσεις τα Χριστούγεννα στην πόλη;;;

Πρόγραμμα

Πέμπτη 23/12: Ωρα 15.00 το μεσημέρι αναχώρηση με μισθωμένο λεωφορείο από Θεσσαλονίκη. Με καφεδάκι, τυροπιτάκια, κουτσομπολιό και ταινιούλες θα διασχίσουμε την οροσειρά της Ροδόπης. Ωρα 21.00 περίπου θα φτάσουμε στο Hotel Perelik 5*για check in στα δωμάτια και πρώτο δείπνο!
Παρασκευή 24/12 – Σάββατο 25/12 – Κυριακή 26/12 – Δευτέρα 27/12: Πρωινό στο ξενοδοχείο και δράση στις χιονισμένες πίστες! Μαθήματα ski για τους πιο μικρούς και ski παρέα για τους πιο μεγάλους!
Την παραμονή των Χριστουγέννων με τους μικρούς μας φίλους θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες και θα παίξουμε παιχνίδια, ενώ με τους μεγαλύτερους θα πιούμε gluwein το βραδάκι!
Ανήμερα των Χριστουγέννων, μικροί και μεγάλοι, θα συμμετέχουμε στα διαδραστικά ομαδικά παιχνίδια του irbis, θα κάνουμε ανταλλαγή δώρων και θα δειπνήσουμε μαζί σ ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα αλά βουλγαρικά!!!
Την Δευτέρα 27/12, οι χιονοδρόμοι θα κάνουμε τις τελευταίες μας καταβάσεις στις χιονισμένες πίστες, θα οργανωθούμε για check out στις 12.00 και αναχώρηση με το λεωφορείο ώρα 14.00. Πιθανή ώρα άφιξης στην πόλη περίπου 20.00.

Δήλωση συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή στα emails: info@irbis.gr, tmouratoglou@gmail.com, Christinapeppa@gmail.com & θα σας απαντήσουμε αναλυτικά εντός λίγων ωρών.
Μπορείτε να μας βρείτε και στο τηλέφωνο 690 760 1100, καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), ώρες 10.00 – 12.00 & 18.00 – 20.30.
Τα γραφεία μας θα ανοίξουν 1.12.2021 και θα λειτουργούν κάθε Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή, ώρες 18.00 – 20.30.
Σημαντικές πληροφορίες:

  • Travelling: Για να ταξιδέψετε στη Βουλγαρία χρειάζεστε διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ΚΑΙ το απαιτούμενο passenger locator form (plf) έντυπο που συμπληρωνετε υποχρεωτικά στην πλατφόρμα του gov.gr.
  • Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο και έως 18 ετών εφόσον δεν συνοδεύονται και από τους 2 γονείς απαιτείται και επικυρωμένη εξουσιοδότηση/συγκατάθεση του γονέα που δεν ταξιδεύει.
  • Bus: Στο λεωφορείο ισχύει 85% πληρότητα επιβατών, υποχρεωτική χρήση μάσκας και επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή self test για παιδιά έως 11 ετών.
  • Σας προτείνουμε να ανανεώσετε την ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισής σας.
  • Στη Βουλγαρία το νόμισμα είναι το leva και η ισοτιμία είναι 1 leva = 0,51 €.
  • Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Explosivo Travel.