Τα Νέα Μας

Counting down for Christmas# Pamporovo # 22 – 26 Δεκεμβρίου 2023

Counting down for Christmas# Pamporovo # 22 – 26 Δεκεμβρίου 2023 Πριν από πολλά χρόνια ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για τα Χριστούγεννα, ανακαλύψαμε 340 χλμ από τη Θεσσαλονίκη την πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη φωλίτσα για τη [...]

Counting down for Christmas# Kopaonik # 23 – 27 Δεκεμβρίου 2022

Counting down for Christmas# Kopaonik # 23 – 27 Δεκεμβρίου 2022 It’s the most wonderful time of the year…………..Στολισμένα έλατα, φωτάκια, δωράκια, σχολικές διακοπές και ελεύθερος χρόνος για μικρούς και μεγάλους που κάνουν τα Χριστούγεννα μαγικά.......και εμείς, τα παιδιά [...]

*New* ❄Boom❄ Christmas 23 – 27 December 2021# Pamporovo

Κι αν υπάρχει κάτι που μας έλειψε πραγματικά τον προηγούμενο χρόνο αυτό είναι το χιόνι και το αγαπημένο μας άθλημα. Για να ξαναζήσουμε μέσα στο πανέμορφο δάσος, δίπλα στις χιονισμένες πίστες, τα φετινά Χριστούγεννα, θα ταξιδέψουμε λίγο μακρύα, περίπου 340 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, στο προσφάτως ανακαινισμένο χειμερινό θέρετρο της Βουλγαρίας, το Pamporovo.

Irbis# Τζουμέρκα 2021 # 22 έως 24 Οκτωβρίου 2021

Η εκδρομή που όλοι αναμέναμε να ανακοινωθεί είναι γεγονός και τα αγαπημένα μας Τζουμέρκα είναι έτοιμα να μας υποδεχτούν! Μας περιμένουν πανέμορφα μονοπάτια μέσα στο δάσος, χιονισμένες βουνοκορφές, καταρράκτες, μοναδικές έναστρες νύχτες, πεντακάθαροι πρωινοί ουρανοί και η πιο υπέροχη θέα από το καταφύγιο των Μελισσουργών που θα μας φιλοξενήσει!

💥 Boom # Irbis # Καθαρά Δευτέρα 2020 # Παρνασσός

Η Καθαρά Δευτέρα για κάποιους είναι η έναρξη της Σαρακοστής, για κάποιους άλλους το τέλος της αποκριάς και για τους μάχημους skiers ⛷ & snowboarders🏂, είναι το απόλυτο 3ημερο για χιονο-εκδρομή!!!!!