Counting down for Christmas# Pamporovo # 22 – 26 Δεκεμβρίου 2023

Πριν από πολλά χρόνια ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για τα Χριστούγεννα, ανακαλύψαμε 340 χλμ από τη Θεσσαλονίκη την πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη φωλίτσα για τη λεοπάρδαλη του χιονιού,  το Pamporovo!

Κρυμμένο μέσα στην οροσειρά της Ροδόπης, σε υψόμετρο 1.620μ βρίσκεται το προσφάτως ανακαινισμένο χειμερινό θέρετρο της γειτονικής Βουλγαρίας, το Pamporovo. Το χιονοδρομικό διαθέτει 40 χλμ πίστες, αρχαρίων & προχωρημένων, 18 σύγχρονους αναβατήρες και ένα από τα καλύτερα συστήματα τεχνητής χιόνωσης των Βαλκανίων  με δυνατότητα κάλυψης του 90% των πιστών ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Με τα ξενοδοχεία μας χτισμένα μέσα στο πανέμορφο δάσος, κοντά στις χιονισμένες πίστες έλα να φτιάξουμε μαζί το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παζλ!

Εσύ σίγουρα προτιμάς να κάτσεις τα Χριστούγεννα στην πόλη;;;

Παρασκευή 22/12: Ωρα 14.30 το μεσημέρι αναχώρηση με μισθωμένο λεωφορείο από Θεσσαλονίκη. Με καφεδάκι, πιτάκια, κουτσομπολιό και ταινιούλες θα διασχίσουμε την οροσειρά της Ροδόπης. Ωρα 21.00 περίπου θα φτάσουμε στο Pamporovo και στο συγκρότημα ξενοδοχείων Perelik & Orlovetz 5* για check in στα δωμάτια και πρώτο δείπνο!

Σάββατο 23/12 – Κυριακή 24/12 – Δευτέρα 25/12 – Τρίτη 26/12: Πρωινό στα ξενοδοχεία μας και δράση στις χιονισμένες πίστες! Μαθήματα ski για τους πιο μικρούς και ski παρέα για τους πιο μεγάλους!

Την παραμονή των Χριστουγέννων με τους μικρούς μας φίλους θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες και θα παίξουμε παιχνίδια, ενώ με τους μεγαλύτερους θα πιούμε gluwein το βραδάκι!

Ανήμερα των Χριστουγέννων, μικροί και μεγάλοι, θα συμμετέχουμε στα ομαδικά παιχνίδια του irbis, θα κάνουμε ανταλλαγή δώρων και θα δειπνήσουμε μαζί σ ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα αλά βουλγαρικά!!!

Την Τρίτη 26/12, οι χιονοδρόμοι θα κάνουμε τις τελευταίες μας καταβάσεις στις χιονισμένες πίστες, θα οργανωθούμε για check out στις 12.00 και αναχώρηση με το λεωφορείο ώρα 14.00. Πιθανή ώρα άφιξης στην πόλη περίπου 20.00.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήπτε στιγμή στο email: info@irbis.gr και θα σας απαντήσουμε αναλυτικά εντός λίγων ωρών.

Μπορείτε να μας βρείτε και στο τηλέφωνο 690 760 1100, καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), ώρες 10.00– 20.30.

Τα γραφεία μας στην οδό Μπακάλμπαση είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη & Παρασκεύη, ώρα 18.00 – 20.30

Travelling: Για να ταξιδέψετε στη Βουλγαρία χρειάζεστε διαβατήριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες.

Τα παιδιά εφόσον δεν συνοδεύονται και από τους 2 γονείς απαιτείται επικυρωμένη εξουσιοδότηση/συγκατάθεση του γονέα που δεν ταξιδεύει.

Σας προτείνουμε να ανανεώσετε την ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισής σας.

Η εκδρομή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Explosivo Travel.