Δημήτρης Καβελίδης

Ο Δημήτρης κατάγεται από την Καστοριά και είναι φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, υπήρξε εκπαιδευτής στα βιωματικά προγράμματα της Σχολής Στελεχών της Χ.Α.Ν.Θ. και χρόνια εθελοντής στις
κατασκηνώσεις της, όπου μάθαινε στα παιδιά ιστιοπλοΐα. Πρόσφατα, πήρε το Robotics Instructor Certificate, για εκπαιδευτική ρομποτική σε παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών.

Ασχολείται με το σκι από όταν ήταν 4 ετών. Στα χιονοδρομικά της Βορείου Ελλάδος θα τον είδατε ως αθλητή αλπικού σκι του Σ.Χ.Ο. Καστοριάς, με πολλές διακρίσεις και πανελλήνιες νίκες.

Παίζει μουσική και λατρεύει την αναρρίχηση και το windsurf, ενώ τα καλοκαίρια ταξιδεύει. Ενδεχομένως να τον έχετε συναντήσατε και στη Λήμνο, στα θερινά προγράμματα για παιδιά, Surfing Birds.

Είναι μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Baxevanis Sailing School Blue Aegean Yeacthing (2016) και αγαπάει τόσο το βουνό, όσο και τη θάλασσα! Έτσι, κάθε υπαίθρια δραστηριότητα, είναι για αυτόν πειρασμός!