Φανή Γκιουλέκα

H Φανή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε γραφικές τέχνες στο Τμήμα Γραφιστικής του Δυτικού Πανεπιστημίου Αττικής (2013), ενώ τρία χρόνια αργότερα, η αγάπη της για το βουνό την οδήγησε στην Τρίπολη, όπου ασχολήθηκε με την αγροτική ανάπτυξη βιολογικής καλλιέργειας (2016). Επαγγελματικά, έκτοτε, έχει ασχοληθεί με τις εικαστικές τέχνες, την παροχή υπηρεσιών και τον τομέα της εστίασης. Σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος σε γραφείο και παράλληλα ασχολείται με αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας.

Η Φανή ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα στη χιονοδρομία, σε ηλικία 9 ετών, στο σύλλογο ΕΟΣ Θεσσαλονίκης. Έκτοτε, συμμετείχε σε προπονητικά camps και πολλούς αγώνες σε Ελλάδα κι εξωτερικό, αποσπώντας σειρά διακρίσεων και πανελλήνιων νικών.

Με τον αθλητισμό να αποτελεί τη μεγάλη της αγάπη, ασχολήθηκε με μια πληθώρα αθλημάτων, μεταξύ των οποίων το μπάσκετ, ο κλασικός αθλητισμός, η πεζοπορία και το καλλιτεχνικό πατινάζ, στο οποίο τη συναντήσαμε και ως δασκάλα, το 2015 – 2016, στην Τρίπολη.

Παράλληλα ασχολείται με τη μουσική και τις καλές τέχνες. Σε μικρή ηλικία ξεκίνησε μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου, ενώ συμμετείχε και σε διάφορα μουσικά σχήματα.

Στα χιονοδρομικά της Ελλάδος θα τη συναντήσατε ως:

  • Προπονήτρια φυτωρίου και αγωνιστικής ομάδας στον ΕΟΣ Τρίπολης (2017 – 2019)
  • Δασκάλα σκι στη σχολή του χιονοδρομικού κέντρου Μαίναλου (2016 – 2017)
  • Αθλήτρια στον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης και στον Alpis (2004 – 2013)