Γιώργος Γλυμίτσας

Ο Γιώργος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει στο Τμήμα Φυσικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε το σκι από πολύ μικρή ηλικία, ενώ σε ηλικία 7 ετών άρχισε η αθλητική του καριέρα στον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης, με συμμετοχές και διακρίσεις σε ελληνικούς και
διεθνείς αγώνες

Τα ενδιαφέροντά του δεν περιορίστηκαν στο σκι. Στην παιδική του ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τη ζωγραφική, όπου έχει σημειώσει συμμετοχές και διακρίσεις στην παιδική έκθεση Biennale (χρυσό μετάλλιο).

Για αρκετά χρόνια τον κέρδισε ο στίβος, με συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα στα αγωνίσματα του sprint και στη σκυτάλη. Παράλληλα, ασχολήθηκε με το Tae kwon do (μισή μαύρη). Μεταξύ άλλων, καταπιάστηκε με το ποδόσφαιρο, την ιστιοπλοΐα, την κολύμβηση, το CrossFit και το χορό (λάτιν), καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με το βουνό και τη φύση.

Τα τελευταία χρόνια ολοκλήρωσε με επιτυχία τη Σχολή Αναρρίχησης Αρχαρίων το 2016, τη Σχολή Αναρρίχησης Μέσου το 2017, ενώ πλέον έχει ολοκληρώσει και τη Σχολή Ορειβασίας Αρχαρίων (Χειμερινό Βουνό).