Λουκία Δημητριάδου-Παπαδοπούλου

Η Λουκία κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, και πλέον εργάζεται ως δασκάλα σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε από μικρή τη χιονοδρομική της πορεία, με γονείς σκιέρ και λάτρεις του χιονοδρομικού κέντρου των 3 – 5 Πηγαδιών, ενώ συνέχισε ως αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας (2001 – 2007).

Όταν τελείωσε την αθλητική της καριέρα, ακολούθησε εκπαιδευτικά σεμινάρια προπονητικής στο Val Senales, με εισηγητή τον προπονητή χιονοδρομίας Λάζαρο
Αρχοντόπουλο, και στο Bansko με τον πρωταθλητή χιονοδρομίας, Βασίλη Δημητριάδη. Το 2010 έγινε ski instructor επιπέδου Α1 από τη Βουλγάρικη Ομοσπονδία.

Στα χιονοδρομικά της Βορείου Ελλάδος στο παρελθόν θα την είδατε ως:

  • Δασκάλα στον Alpis
  • Δασκάλα στο Husky

Στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ. ολοκλήρωσε τα βιωματικά προγράμματα της Σχολής Στελεχών κι έγινε αρχηγός στις κατασκηνώσεις Χ.Α.Ν..

Λατρεύει τα περισσότερα υπαίθρια αθλήματα, όπως την πεζοπορία, το surf και την ιστιοπλοΐα. Τα καλοκαίρια ενδεχομένως να τη συναντήσετε και στη Λήμνο, στα θερινά προγράμματα για παιδιά Surfing Birds.